Rüyada sırıklı yorgan görmek

Rüyada sırıklı yorgan görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, yokluk çekmeyeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırıklı yorgan gördüyseniz:

  • Herhangi bir tatsızlık olmasa bile memnun olmayıp iş değiştirme planları yapmaya başlamanız olasıdır.

Rüyada sırıklı yorgan görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun sırık görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine delalettir.

Rüyada sırık fasulyesi görmek kalbini kıracağına, dertlerinin sonunun geleceğine inanılır.

Rüyada sırık görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına delalettir.

Rüyada sırıkla atlamak lüks şekilde yaşayacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine yorulur.

Rüyada yeşil yorgan örtmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yorgana çiş yapmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok mutlu edeceğine yorulur.

Rüyada yorganla örtünmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments