Rüyada sırtında kanat görmek

Rüyada sırtında kanat görmek işindeki verimin artacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada sırtında kanat gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz durumunda teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada sırtında kanat görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sırtının kanadığını görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada kanatlı kadın görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı elbise giymek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafasının kanadığını görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına delalet eder.

Rüyada birinin dişinin kanadığını görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada burnunun kanadığını görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hileye, fesada bulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanatsız uçtuğunu görmek işlerin toparlanacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments