Rüyada sırtını okşamak

Rüyada sırtını okşamak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine, kısmetin bollaşacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtını okşamak gördüyseniz:

  • Hayatınıza yeni bir aşk da girebilir.

Rüyada sırtını okşamak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada birinin yüzünü okşadığını görmek zarara gireceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi okşamak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada köpeğin başını okşamak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulur.

Rüyada birinin yanağını okşadığını görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzü okşamak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sonra kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada yılanı okşamak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments