Rüyada şiş dudak görmek

Rüyada şiş dudak görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada şiş dudak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar söz konusu olabilir veya belli sözler verilebilir.

Rüyada alt dudağının şiştiğini görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağın şiştiğini görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada dudağını şiş görmek kazancının eksilmeyeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine rivayet eder.

Rüyada şişmiş dudak görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudağını şişmiş görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada dudak şişmesi görmek çevre değiştireceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada dudağın şişmesini görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına delalet eder.

Rüyada dudakların şiştiğini görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments