Rüyada dudak şişmesi görmek

Rüyada dudak şişmesi görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, aradaki buzların eritileceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına işarettir.

Rüyada dudak şişmesi gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kişiyle yapılan iş birlikleri, ortaklıklar ya da kurulan ilişkiler fayda getireceği gibi, mücadele içeriyor da olabilir.

Rüyada dudağın şiştiğini görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şiş dudak görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine işarettir.

Rüyada dudakların şiştiğini görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada dudağın şişmesini görmek mal mülk kazanacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına delalettir.

Rüyada dudağını şişmiş görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudaklarının şiştiğini görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada şişmiş dudak görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dudak şişmesi görmek lüksüne de lüks katacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Birsen kuzu

Aminnn inşallah