Rüyada şiş sokmak

Rüyada şiş sokmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, ün yapmayı başaracağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada şiş sokmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara inancınızı kaybedebilir veya bazı işlerden tamamen uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada şiş sokmak kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, kararlarına saygı duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı ağzına sokmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada ayağı suya sokmak ilerleyemeyeceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı alamet eder.

Rüyada ayağını arı sokmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eli yılan sokmak bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada arı sokmak ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işaret eder.

Rüyada suya ayağını sokmak bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nur

Rüyada ayağıma şiş sokmaya çalışılması