Rüyada şişen kurbağa görmek

Rüyada şişen kurbağa görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, ele güne muhtaç olacağına, kurulu düzeninin olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, birçok kişiye yardım edeceğine, kafasının karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişen kurbağa gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.Çünkü yanlış değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada şişen kurbağa görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Rüyada evde büyük kurbağa görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, kazançlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, hırsızlık yapacağına alamet eder.

Rüyada yılan ve kurbağa görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına işarettir.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına delalettir.

Rüyada küçük kurbağa görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, kısmetinizin açılacağına inanılır.

Rüyada pişmiş kurbağa yemek büyük borçların altında ezileceğine, sorunların bu sayede aşılacağına alamet eder.

Rüyada kavanoz içinde kurbağa görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments