Rüyada şişmanlayan birini görmek

Rüyada şişmanlayan birini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada şişmanlayan birini gördüyseniz:

  • Orijinal fikirlerinizin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada şişman erkek görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada birini şişmanlamış görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına rivayet eder.

Rüyada şişmanlamış kadın görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada şişman erkek bebek görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini şişmanlamış görmek el üstünde tutulacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada şişman birini görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, hastalıklarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü şişman görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments