Rüyada sevdiğini şişmanlamış görmek

Rüyada sevdiğini şişmanlamış görmek sorunların günden güne artacağına, aksiliklerin aşılacağına, kudret ve destek olacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini şişmanlamış gördüyseniz:

  • Ya da bir arkadaşınızın sizi şaşırtan konuyla bağlantısını öğrenebilirsiniz.

Rüyada sevdiğini şişmanlamış görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişman bebek sevmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini şişman görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman bir erkek görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığını şişman görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada şişman birini dövmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada tanıdığın birini şişman görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, başına türlü işler geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini şişman görmek onların kıymetini bileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments