Rüyada şişmiş yanak görmek

Rüyada şişmiş yanak görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, işlerinin gerileyeceğine delalettir.

Rüyada şişmiş yanak gördüyseniz:

  • Uzun süreli beraberlikler sınanabilir.

Rüyada yanağın şiştiğini görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, güçten düşeceğine rivayet eder.

Rüyada şiş yanak görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanağının şiştiğini görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanağını şiş görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, işlerin yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada şişmiş yanak görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanakta şişlik görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yanağından öptüğünü görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments