Rüyada sivilcenin kanadığını görmek

Rüyada sivilcenin kanadığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada sivilcenin kanadığını gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kırılmak istemiyorsanız, tam olarak neler olup bittiğini anlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada sivilcenin kanadığını görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine alamet eder.

Rüyada sivilceyi kanatmak hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüzü sivilceli görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine delalet etmektedir.

Rüyada başında sivilce görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke işarettir.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünü sivilceli görmek hakkı olanlara kavuşacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına tabir olunur.

Rüyada kendi sivilcesini sıkmak bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulur.

Rüyada yüzünde sivilce görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments