Rüyada siyah çiçek görmek

Rüyada siyah çiçek görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, hayatının zaferlerle dolacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına işaret eder.

Rüyada siyah çiçek gördüyseniz:

  • İyi huylu karakter yapınıza güvenerek sizi suiistimal ya da ihmal eden kişiler diğer yüzünüzle tanışabilirler.

Rüyada siyah beyaz çiçek görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada siyah çiçek görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçek tomurcuğu görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada kurumuş çiçeğe su vermek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde çiçek yetiştirmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinden çiçek almak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada öğretmenden çiçek almak kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül hatmi çiçeği görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments