Rüyada siyah incir topladığını görmek

Rüyada siyah incir topladığını görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, sermayesinin çoğalacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kendisi için mal mülk alacağına alamet eder.

Rüyada siyah incir topladığını gördüyseniz:

  • Baskı altında ödün vermemelisiniz.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada siyah incir topladığını görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine yorulmaktadır.

Rüyada olmuş incir toplamak sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada olgun incir toplamak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalından incir toplamak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada incir toplamak ve yemek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına delalettir.

Rüyada ağaçta incir toplamak geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir yaprağı toplamak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments