Rüyada siyah karanfil görmek

Rüyada siyah karanfil görmek kazancın günden güne düşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah karanfil gördüyseniz:

  • Yanında kendinizi iyi hissettiğiniz kişilerle zaman geçirmeniz keyifli vakitlerin garantisi olabilir.

Rüyada siyah karanfil görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine inanılır.

Rüyada açmamış karanfil görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil koklamak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda karanfil görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı karanfil aldığını görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine işaret eder.

Rüyada baharat karanfil görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada mor karanfil görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, dualarına karşılık alacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı beyaz karanfil görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments