Rüyada siyah kese görmek

Rüyada siyah kese görmek rızkının da genişleyeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kese gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşılığında ne verebileceklerine bakmaksızın, tamamen, sizin onlar için ne yapabileceğiniz başlığına odaklanmış olabilir.

Rüyada siyah kese görmek gitmediği yerlere gideceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına tabir olunur.

Rüyada hamamda kese yapmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada altın kese görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada yüze kese yapmak en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına işarettir.

Rüyada beyaz kese görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada yeşil kese görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalettir.

Rüyada kırmızı kese görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, iki tarafın da çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada saç keseni görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments