Rüyada siyah kıl koparmak

Rüyada siyah kıl koparmak kırılan kalplerin tamir edileceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada siyah kıl koparmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlere yapacağınız ziyaretler bile canlanmanızı sağlayabilir.

Rüyada siyah saç kılı görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde siyah kıl görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kıl koparmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, artık rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altında siyah kıl görmek üzüleceğine, yıpranacağına, kendisiyle övüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kıl görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada siyah kıl kurdu görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işarettir.

Rüyada bacakta siyah kıl görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda siyah kıllar görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments