Rüyada siyah kurdele görmek

Rüyada siyah kurdele görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada siyah kurdele gördüyseniz:

  • Başkalarına bağımlı olmak ya da yeni deneyimler yapmak arasında kalabilirsiniz.

Rüyada siyah kurdele görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurdele yutmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hem yıpranacağına yorulur.

Rüyada kurdele bağlamak çok üst mevkilere yükseleceğine, kişinin muradına ereceğine inanılır.

Rüyada pembe kurdele görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı kurdele kesmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada makasla kurdele kesmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine işarettir.

Rüyada kurdele almak işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına alamet eder.

Rüyada lacivert kurdele görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments