Rüyada siyah sandik görmek

Rüyada siyah sandik görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, işlerin canlanacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine alamet eder.

Rüyada siyah sandik gördüyseniz:

  • Ani tepkilerde bulunmayın.

Rüyada siyah sandik görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, kazancının artacağına, rivayet eder.

Rüyada babasının öldüğünü sanmak eline geçen gelirin de çoğalacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına işarettir.

Rüyada içki içtiğini sanmak kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada hamile sanmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada annenin öldüğünü sanmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kendisini allah yoluna adayacağına yorulur.

Rüyada kendini öldü sanmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada kıyamet koptuğunu sanmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu sanmak başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments