Rüyada siyah silah görmek

Rüyada siyah silah görmek beklediklerini duyacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, çok büyük çalışmalara girileceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, yazgısının güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada siyah silah gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Rüyada siyah renkte silah görmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah silah görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada silahla ateş edilmesini görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine yorulur.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada askerin elinde silah görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun namlulu silahla vurulmak ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada birinin kendini silahla vurulduğunu görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Rüyada silah zoruyla kaçırılmak hileye, fesada bulaşacağına, kötü günlerinin biteceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments