Rüyada siyah silüet görmek

Rüyada siyah silüet görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah silüet gördüyseniz:

  • Çözümlemeniz gereken bir dizi problemle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada siyah silüet görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada atatürk silüeti görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada erkek silüeti görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan silüeti görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına inanılır.

Rüyada silüet görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada siyah branda görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, zararın gittikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada siyah gömlek ütülemek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman siyah fare görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments