Rüyada siyah sivilce görmek

Rüyada siyah sivilce görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, sadece kendisini düşüneceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, anlaşmazlıklara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah sivilce gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir, paranızı korumalısınız.

Rüyada siyah sivilce görmek fesat kimselerin çıkacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına delalet eder.

Rüyada siyah sivilce sıkmak bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada her yerini sivilceli görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada kulakta sivilce görmek kişinin daha çok kazanacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada alnında sivilce görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments