Rüyada siyah tabanca görmek

Rüyada siyah tabanca görmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalettir.

Rüyada siyah tabanca gördüyseniz:

  • Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada siyah tabanca görmek imkânların günden güne azalacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca taşıdığını görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla öldürülmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet eder.

Rüyada tabancalı adam görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı yorulur.

Rüyada küçük tabanca görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada birini tabancayla öldürmek çok iyi bir kariyer edineceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada tabanca mermisi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla vurulduğunu görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments