Rüyada siyah tükürmek

Rüyada siyah tükürmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada siyah tükürmek gördüyseniz:

  • Gayretleriniz size sunabilecekleri olan bir kişiyi etkilemenizi sağlayabilir.

Rüyada siyah balgam tükürmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah tükürmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada ele tükürmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada öksürük kan tükürmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına işaret eder.

Rüyada bir başkasının tükürdüğünü görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işaret eder.

Rüyada birinin suratına tükürmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere tükürmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada cam kırığı tükürmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, şansının ve bahtının açık olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments