Rüyada siyah yağmurluk görmek

Rüyada siyah yağmurluk görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, kurtuluşu bulacağına, yanlış yollardan döneceğine, büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yağmurluk gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinin, bağlantının ya da iş birliğinin düzeleceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Rüyada siyah yağmurluk görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yağmur bulutu görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine inanılır.

Rüyada siyah yağmur yağdığını görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, yüzüne kan geleceğine işarettir.

Rüyada siyah yağmur görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah yağmurluk giymek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken yürümek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağmasını görmek kasasının ağırlaşacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine inanılır.

Rüyada asit yağmuru görmek eline geçen malları tutamayacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments