Rüyada siyah zift görmek

Rüyada siyah zift görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah zift gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler ya da aileniz sizi yanlarında görmek isteyebilirler.

Rüyada siyah zift görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, neşenin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada asfalt zifti görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına delalettir.

Rüyada zifte batmak büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, bekarlar için evlenmeye işarettir.

Rüyada zift aktığını görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ziftli yol görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zifte bulanmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işarettir.

Rüyada ziftli yolda yürümek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine rivayet eder.

Rüyada zift temizlemek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments