Rüyada soğan satmak

Rüyada soğan satmak dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, amacına ulaşabileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, şansının hep açık olacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Rüyada soğan satmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için birkaç basamak yükselebilirsiniz.

Rüyada kuru soğan satmak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, ona mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada soğan satmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada patates soğan satmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil soğan satmak herkesin dikkatinin çekileceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada birine yeşil soğan vermek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada soğan pişirmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, dertlerine derman bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğan kokusu görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine işaret eder.

Rüyada soğan görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments