Rüyada sözünde durmak

Rüyada sözünde durmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına tabir olunur.

Rüyada sözünde durmak gördüyseniz:

  • Bir yere gitmeniz ya da birisi ile buluşmanız mümkündür.

Rüyada sözünde durmak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine delalet eder.

Rüyada söz yüzüğü çıkarmak malların artacağına, giden birinin geri döneceğine alamet eder.

Rüyada sözlenmiş görmek daha kötü günler yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet eder.

Rüyada parmakta söz yüzüğü görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına alamet eder.

Rüyada söz almak hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, onu borçtan kurtaracağına inanılır.

Rüyada aşk sözleri duymak cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, siparişlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada söz işitmek işlerinde verimin artacağına, lüks içinde olacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments