Rüyada star görmek

Rüyada star görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, tüm kalbi ile allah’a döneceğine, tamamen içine kapanacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalet eder.

Rüyada star gördüyseniz:

  • Size yapılan teklifleri kabul edip, çevreye uymanızda fayda var.

Rüyada star görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dünya starı görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments