Rüyada stor perde görmek

Rüyada stor perde görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, küskünlüklerin oluşacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada stor perde gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı manipüle eden kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada stor perde görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada perde asıldığını görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada camda beyaz perde görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yanmış perde görmek üzüntülerin günden güne artacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencereye perde takmak hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına yorulur.

Rüyada tül perde takmak aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada perdenin düştüğünü görmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işarettir.

Rüyada perde temizlemek önüne pek çok imkan sunulacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments