Rüyada su akıntısı görmek

Rüyada su akıntısı görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada su akıntısı gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları almak istiyorsanız kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Rüyada akıntılı su görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada su akıntısına kapılmak sevilen bir eşyanın çalınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada su akıntısı görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada çamurlu su akıntısı görmek daha çok dünya malı edineceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akıntılı deniz görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun akıntısı görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada beyaz akıntı görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, arabuluculuk yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada akıntıda yüzmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir uzmana başvurulacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments