Rüyada su aldırmak

Rüyada su aldırmak rahatın ve konforun yerine geleceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, kazancın devamlı olacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada su aldırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden nasıl yararlanabileceğinizi fark edebilirsiniz.

Rüyada su aldırmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol kıllarını aldırmak aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüylerini aldırmak aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin bebek aldırdığını duymak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına inanılır.

Rüyada yüz aldırmak içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, dertlerinin dermanını bulacağına delalet eder.

Rüyada başka birine abdest aldırmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine işaret eder.

Rüyada kıl aldırmak görmek şansının geri döneceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada bebeği aldırmak istemek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments