Rüyada su damlamak

Rüyada su damlamak işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada su damlamak gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızı oluşturmalısınız.

Rüyada çatıdan su damladığını görmek sevgi dolu haberler alınacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına işarettir.

Rüyada su damlamak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine tabir olunur.

Rüyada su damladığını görmek rahat bir dönem yaşanacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su damlacıkları görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına rivayet eder.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve su damladığını görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun damladığını görmek bütçesinin genişleyeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments