Rüyada su depolamak

Rüyada su depolamak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, kazancın gittikçe artacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada su depolamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun aile büyüklerinizden birini aramanız gerekebilir.

Rüyada su depolamak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada buğday depolamak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine işaret eder.

Rüyada yiyecek depolamak dine ve allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiye su içirmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kurtlu su içmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun suya düştüğünü görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada siyah su yılanı görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine alamet eder.

Rüyada lağım suyunda yürümek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments