Rüyada su içmek ve kanmamak

Rüyada su içmek ve kanmamak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok hayırlı insan olunacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su içmek ve kanmamak gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada su içmek ama kanmamak hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, helal ekmek yiyeceğine işaret eder.

Rüyada su içmek kanmamak sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, bolluk içine olacağına delalettir.

Rüyada su içmek ve kanmamak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada kan içmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bardaktan kan içmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, işlerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada su icip kanmamak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine işaret eder.

Rüyada suya kanmamak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kan ve su görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments