Rüyada su kazmak

Rüyada su kazmak büyük bir ferahlama yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hedeflere ulaşılacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kazmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ne ise veya hayatınızda değiştirmek veya değişiklik yapmak istediğiniz yerler neresi ise, harekete geçebilirsiniz.

Rüyada su kazmak şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına tabir olunur.

Rüyada su kanalı kazmak uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada su yolu kazmak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, büyük takdir toplanacağına delalettir.

Rüyada su kuyusu kazmak borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sondaj kazmak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına yorulur.

Rüyada birinin mezarını kazmak gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta toprak kazmak hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına delalettir.

Rüyada kar kazmak üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments