Rüyada su silmek

Rüyada su silmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına delalet eder.

Rüyada su silmek gördüyseniz:

  • Sosyal gelişmelere olan ilginizin arttığı da görülüyor.

Rüyada yerdeki suyu silmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada su silmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada dökülen suyu silmek hayatını ailesine adayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına rivayet eder.

Rüyada gözlük silmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada başkasının sümüğünü silmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabının altını silmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı silmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tırnaktaki ojeyi silmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments