Rüyada su tankeri görmek

Rüyada su tankeri görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, rahat yüzü göreceğine işaret eder.

Rüyada su tankeri gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada su tankeri görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada benzin tankeri görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mazot tankeri görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine alamet eder.

Rüyada tanker görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada petrol tankeri görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada akaryakıt tankeri görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada musluktan kana kana su içmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun kaynağını görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments