Rüyada sudan geçememek

Rüyada sudan geçememek hem amaçlarına nail olamayacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sudan geçememek gördüyseniz:

  • Sağlık olarak, sindirim sisteminizle ilgili rahatsızlıklara karşı zayıfsınız.

Rüyada sudan geçememek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada dar yerden geçememek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işarettir.

Rüyada çamurdan geçememek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, istediği noktalara ulaşacağına inanılır.

Rüyada köprüden geçememek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada dar bir yerden geçememek namaz kılacağına, başa iş açacağına delalet eder.

Rüyada dereden geçememek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dereyi geçememek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments