Rüyada suları süpürmek

Rüyada suları süpürmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, dertlerinin artacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada suları süpürmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilmek açısından da oldukça şanslısınız.

Rüyada süpürgeyle su süpürmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada suları süpürmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada çamurlu su süpürmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada suyu süpürmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu suyu süpürmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur suyu süpürmek eşi ile problemler yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su süpürmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli su süpürmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, yıkılacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments