Rüyada sünnete gitmek

Rüyada sünnete gitmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine alamet eder.

Rüyada sünnete gitmek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza halledemeyeceğiniz işler için söz vermeniz kötü duruma düşmenize veya kötü görünmenize neden olabilir.

Rüyada sünnet yemeğine gitmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalettir.

Rüyada sünnete gitmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine inanılır.

Rüyada sünnet düğününe gitmek sorunların ve engellerin biteceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun sünnet olduğunu görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya yorulmaktadır.

Rüyada sünnet olmuş adam görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada namazın sünnetini kılmak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, maneviyatının çökeceğine inanılır.

Rüyada birini sünnet ettiğini görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine inanılır.

Rüyada cuma namazının sünnetini kılmak ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments