Rüyada sürahi kırmak

Rüyada sürahi kırmak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, ticarete adım atacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürahi kırmak gördüyseniz:

  • Çevreden size fazlaca yüklenebilirler.

Rüyada sürahi kırmak hak yolundan uzaklaşacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya işarettir.

Rüyada cam sürahi kırmak ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine yorulur.

Rüyada cam sürahi almak sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine tabir olunur.

Rüyada cam sürahide su görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada su sürahisi görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada sürahideki suyu dökmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, ortalığın karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürahi kırıldığını görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işaret eder.

Rüyada boş sürahi görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments