Rüyada suratı asık birini görmek

Rüyada suratı asık birini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına inanılır.

Rüyada suratı asık birini gördüyseniz:

  • Sıkıntılı koşuşturmalara eğilimlisiniz.

Rüyada asık suratlı birini görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada birini suratı asık görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi suratı asık görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine inanılır.

Rüyada suratı asık birini görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine tabir olunur.

Rüyada suratı asık olmak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü asık suratlı görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini asık suratlı görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments