Rüyada suratında kıl görmek

Rüyada suratında kıl görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Rüyada suratında kıl gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınıza yardım edebilir veya inandığınız amaçlar için aktivitelere katılımda bulunabilirsiniz.

Rüyada suratında kıl görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suratının kıllandığını görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suratta kıl görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine yorulur.

Rüyada suratı sivilceli görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının suratına tükürmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin suratına tükürmek borçların biteceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini asık suratlı görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sivilceli surat görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments