Rüyada sürüngen görmek

Rüyada sürüngen görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, verimli işlere gireceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına rivayet eder.

Rüyada sürüngen gördüyseniz:

  • Herşeyi görmek kolay olmayabilir.

Rüyada evde sürüngen hayvan görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada sürüngen böcek görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürüngen yemek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sürüngen kurt görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sürüngen görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına inanılır.

Rüyada evde sürüngen görmek rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada siyah sürüngen görmek işe zorla gidip geleceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada sürüngen görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments