Rüyada sürüyle kaplumbağa görmek

Rüyada sürüyle kaplumbağa görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, isteklerine kulak vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürüyle kaplumbağa gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.

Rüyada kaplumbağa sürüsü görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü kaplumbağa görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, istediği herşeye sahip olacağına inanılır.

Rüyada bir sürü su kaplumbağası görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürüyle kaplumbağa görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada erkek kaplumbağa görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil su kaplumbağası görmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına rivayet eder.

Rüyada iki başlı kaplumbağa görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada akvaryumda kaplumbağa görmek allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments