Rüyada susadığı görmek

Rüyada susadığı görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına inanılır.

Rüyada susadığı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri ya da yaklaşımları konusunda fikir beyan etmeniz durumunda eleştirildiklerini zannedebilirler.

Rüyada oruçluyken susamak faturalarını ödeyemez olacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada su içmek susamak başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada susadığı görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok susadığını görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken susamak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına yorulur.

Rüyada çok susamak özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına alamet eder.

Rüyada çok susamak ve su içmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada susadığını görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments