Rüyada susamak su içmek

Rüyada susamak su içmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada susamak su içmek gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği, durumunuzda istikrarı sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada susamak su içmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada susamak ve su içmek fakir fukaraya yardım edileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada su içmek susamak işlerinin bu yüzden aksayacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok susamak ve su içmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli susamak ve su içmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada sürekli susamak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok susadığını görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çok susamak ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments