Rüyada susuz dere görmek

Rüyada susuz dere görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada susuz dere gördüyseniz:

  • Sizin için özel olan bir kişiyle sakin planlar yapabilirsiniz.

Rüyada susuz dere görmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada susuz havuz görmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına delalet eder.

Rüyada susuz kuyu görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine alamet eder.

Rüyada susuz deniz görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada susuz hap içmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada susuz rakı içmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada susuz kuyuya düşmek borca batacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada susuz abdest almak çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, yüksek mertebeye geleceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments