Rüyada suya düşüp boğulmak

Rüyada suya düşüp boğulmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada suya düşüp boğulmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler veya elinize geçen bilgiler size fayda sağlayabilir.

Rüyada suya düşüp boğulmamak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada suya düşüp boğulmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, güvensizliğini yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada göle düşüp boğulmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyla boğulmak sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada su boğulmak diploma ve meslek sahibi olacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya rivayet eder.

Rüyada suyun içinde boğulmak uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine yorulur.

Rüyada lağım suyunda boğulmak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada boklu su içmek allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments