Rüyada suya giren kedi görmek

Rüyada suya giren kedi görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Rüyada suya giren kedi gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret edebilir, alışılmadık aktivitelere katılımda bulunmanız durumunda size iyi bir gelecek vaat eden yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada kediyi suya atmak çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediye su dökmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve su görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kediye su vermek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin suya düştüğünü görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalet eder.

Rüyada kediye su içirmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediye su atmak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kediye su vermek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments